sunnuntai 18. elokuuta 2013

Tähtiä ja tulenloimua



Nyt on taas vietetty mielen rauhoittava viikonloppu tontilla! Tällä kerralla otimme hieman rauhallisemmalla tempolla, lähinnä puuhastelua huussin parissa ja lauantaisen sateen tultua, tulen loimusta nauttimista nuotion äärellä. Nuotio oli kesän ensimmäinen, aikaisemmin metsä on ollut liian kuiva avotulen tekoon, kyllä sitä oltiinkin jo kaivattu - nyt saimme odotetun savun hajun vaatteisiimme!

Perjantai  iltana me kaupunkilaiset saimme kokea luonnon tepposet: Ihmettelimme, minkä lampun naapuritontin pariskunta on meidän kukkulalle laittaneet. Kirkas lamppu siellä puiden siimeksessä paloi, välillä himmeten. Sitä aikamme ihmettelimme, kunnes menin rantaan ihailemaan kirkkaan elokuisen illan ensimmäisiä tähtiä ja se "lamppu" oli nousussa metsän takaa, kuu :)

Sunnuntaina pojat saivat jännitysmomentin metsän rauhaan kun urakoitsija toi perävaunullisella rekka-autolla kaivinkoneen tontille! Kyllä siinä riitti pojille ihmeteltävää! Pienin leikki koko junamatkan kaivurinkuskia, sama puuha jatkui vielä maanantai-aamuna päiväkodilla...


Huussin seinän väri, "kuusi" lähikuvana




Aika hyvin onnistuimme piilottamaan huussin luontoon...

Aurinkoa vesisateessa nuotion loimussa...

Aamun paras hetki!


Tästä se alkaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti